hirdetés
 • barci
  2010-02-19 13:46
  Előzmény: Qkac

  1. Örömmel látom, hogy a nagyon is konkrét, büntetőjogi vonatkozással is rendelkező 'közbiztonság veszélyeztetése', 'törés-zúzás', 'gyújtogatás' konkrét kifejezések helyett a sokkal megfoghatatlanabb 'fenekestül felforgat' kifejezést használja. Ez arra utal, hogy már Ön sem biztos abban, amit korábban még határozottan állított. 2. Szintén örömmel látom, egész előző hozzászólásomból egyetlen kifejezést sikerült kiragadnia; ezek szerint minden mással egyetért. Ez határozott fejlődés. 3. Viszont ha minden mással egyetért, akkor alaptalanná válik ez a kérdése is, nem világos, mire vonatkozik. Tegye meg, hogy kifejti!

 • Qkac
  2010-02-19 09:07
  Előzmény: barci

  Remélem nem azt akarja mondani, hogy a rendőrség forgatta fel fenekestül a belvárost?

 • barci
  2010-02-18 19:13
  Előzmény: Qkac

  2006. október 23-án ki tört-zúzott, gyújtogatott (a rendőrséget leszámítva)? De ha Móczár István öttusázó, Révész Máriusz ogy. képviselő és a többi áldozat valóban veszélyeztették a közbiztonságot, akkor nem az volna a demokratikus eljárás, hogy letartóztatják őket, és bírósági eljárás keretében mondanak rájuk ítéletet? (Ilyen ugyanis nem történt.) Ön szerint az a demokrácia, hogy ilyenkor törvénytelen kényszerítőeszközökkel eszméletlenre verik, meg kilövik a szemüket az áldozatoknak? Ebben a témában egyébként már voltak üzenetváltásaink, bízom benne, hogy csak figyelmetlenségből maradt adós néhány válasszal az alábbi fórumban: http://www.weborvos.hu/forumkifejt.php?id=96&forumid=856 0 (Akkor még tegeztem, ezt ne vegye tiszteletlenségnek, csupán az interneten mindenhol máshol bevett szokás hatalmának.)

 • Qkac
  2010-02-18 12:07
  Előzmény: barci

  Demokrácia van; a pofázás mindenki számára megengedett! A közbiztonság veszélyeztetése (törés-zúzás, gyújtogatás) viszont bűntetendő!

 • barci
  2010-02-15 22:17

  Ez is aranyos: 'Hiszem, nem helyes és nem elfogadható, ha a jövőben, bármikor Magyarországon, bárkinek félnie kell véleménye, meggyőződése felvállalása miatt.' Ha szabad kérdeznem, ez miért csak a _jövőben_ nem elfogadható? A múltban meg a jelenben elmegy? 2006. október 23-án mennyire volt biztonságos ellenzéki véleményen lenni? Nézzen már szét a saját háza táján!