hirdetés
 • barci
  2010-02-18 19:24
  Előzmény: Qkac

  Természetesen a vélemény szabad, de illik összhangba hozni a tényekkel. Előző hozzászólásomban írtam párat, de arra valahogy nem siet reagálni. Mindenesetre egy dologban egyetértünk: hálával tartozunk Istennek, hogy Ön nem bíró és nem orvos.

 • Qkac
  2010-02-18 11:41
  Előzmény: Évica

  Kinek az igazsága? Talán Morvai Krisztináé?

 • Qkac
  2010-02-18 11:40
  Előzmény: Szoror

  Hála Istennek egyik sem vagyok, de attól még lehet véleményem Budaháziról, ami nem egyezik az Önével! Ez is a demokráciához tartozik!

 • barci
  2010-02-17 19:02
  Előzmény: Qkac

  Budaházyt 30 nap közmunkára ítélték az Erzsébet híd lezárásáért, és 500 ezer forint pénzbírságra a Szabadság téri szovjet emlékmű 'megrongálásáért'. Ennyi. Ezen kívül csak annyi van, hogy valóban írt erőszakos indulattal fűtött írásokat az internetre, de hát a 'kiirtanám az összes keresztényt' óta jól belénk verték, mi a szólásszabadság, úgyhogy tényleg nem tudom, mi itt a probléma. Ezekből az írásokból lett a vád az 'alkotmányos rend megváltoztatásának előkészülete', röhej. A vádak alól egyszer már felmentették első fokon, csak másodfokon hatálytalanították az ítéletet, így lett újratárgyalva. Szeptemberben már az ügyész is csak felfüggesztett börtönbüntetést javasolt az egyébként 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtandó bűncselekményre, szóval Ön sem gondolhatja, hogy szilárd lábakon áll a vád. Ezeken kívül csak olyan gyanúk érik Budaházyt, hogy 'összefüggésbe hozható' ezzel, azzal, amazzal. A vád kezében továbbra is csak a 'valódi magyar terroristák' robbantásáról készült felvételek vannak, amelyekkel Draskovics is csúnyán befürdött, de a teflonarc mindent kibír. Budaházy már nyert pert a rendőrséggel szemben, mert az jogszerűtlenül járt el többek közt vele szemben. Mindezek ellenére folyton meghosszabbítják Budaházy előzetesét, és még a családjával sem beszélhet. Az, hogy az ügynek politikai jelentősége van, nyilván nem kérdés. De akkor Ön szerint miért tartják fogva, ha nem politikai okokból?

 • Évica
  2010-02-17 18:40
  Előzmény: Qkac

  Jó pénzt kaphat ezért a szerepért Kukacka Úr, mert ennyire nem zárkózhat el az igazságtól önként.

 • Szoror
  2010-02-17 15:42
  Előzmény: Qkac

  A foglalkozását tekintve orvos vagy Bíró? Ha az volna már bizonyára elítélték volna,de nincs ellene semmi bizonyíték ,ami volt arról kiderült ,hogy megrendelésre hamisították. Ez így rágalmazás! A média marhaságra való felülés, tájékozódás helyet.

 • Szoror
  2010-02-16 21:16
  Előzmény: Qkac

  16 politikai fogoly van jelenleg börtönben.Van aki több mint egy éve! Európai parlamenti képviselőink is kérik a szabadon bocsájtásukat. http://www.youtube.com/watch?v=_cWQ3Hh486Y&feature=playe r_embedded# Itt tájékozódhat.

 • Szoror
  2010-02-16 10:53

  /Hiszem, nem helyes és nem elfogadható, ha a jövőben, bármikor Magyarországon, bárkinek félnie kell véleménye, meggyőződése felvállalása miatt./ Tehát akkor kérni fogja a politikai foglyok szabadon bocsájtását? Budaházi azonnali el engedését? /nem az ideológiai megosztottságról, hanem a nemzet érdekében történő összefogásról kell szólnia:/ Tehát az ország kiárusítását is kéri azonnal befejezni a nemzet érdekében?