hirdetés
 • honagi
  2010-03-06 16:58
  Előzmény: xray

  Tavaly óta kft lettünk, azóta kevesebb a fizunk, bárkit bármikor kitehetnek és SEMMILYEN plusz juttatás nincs.Se utalvány, se csekk, se semmi. Igenis, súlyos diszkrimináció!

 • Kabala
  2010-02-22 21:13
  Előzmény: xray

  Nem a dolgozók, beosztottak tehetnek arról, hogy nem közalkalmazottként dolgoznak, de arról sem hogy a vezetőik nem gazdálkodják ki részükre a plusz juttatásokat. Ki ellenőrzi, hogy az így foglalkoztatottak megkapják-e a pluszjuttatásokat? /pl.: étkezési utalvány, ruhapénz, veszélyességi(ágy melletti) pótlék/

 • strajkibi
  2010-02-20 11:01
  Előzmény: xray

  Nem tudom xraj honnan veszi, hogy a gazdasági társaságként üzemelő kórházak dolgozói egyéb juttatások miatt nem kapják meg a 98 000 forintot.Közlöm, hogy a 2007 évtől eltörölt 13.havi bér óta egyáltalán plusz juttatást nem kapnak( sem étkezési utalványt, sem üdülési csekket, sőt még béremelést sem). Az intézmények képtelenek ezt kigazdálkodni. Nekünk is ugyanannyi pénzt kell fordítani a betegellátásra mint a közalkalmazotti formában működőknek, bennünket is súlyt a tvk. követelménye. Lehet akármilyen kollektív szerződést kötni ha pénz nincs.Igenis diszkrimináció az eü.dolgozók között ennek a juttatásnak a bizonyos rétegekre vonatkoztatott része( 98 000 Ft. csak a közalkalmazottaknak.)MI IS BETEGEKET LÁTUNK EL ÉS UGYANOLYAN SZÍNVONALON!

 • xray
  2010-02-19 04:04

  A Kormány és az ágazati Szakszervezet között létrejött egyeszség alapján,- a kétszerre kifizetendő 98.000 Ft-, véleményem szerint azért jár a csak a közalkalmazottaknak, mivel nekik semmilyen más kedvezményük nincs évek óta! Gondolok itt pl. a Kht, és egyéb formában üzemelő intézetek által biztosított plusz juttatásra, mint étkezésí utalvány, üdülési csekk, esetleges ruha pénz ( de ez utóbbi nem jellemző). Akik váltottak müködési formát (BIZTOS OKKAL TETTÉK), azok gazdálkodják ki a dolgozóik részére ue. az összeget.