hirdetés
 • Szoror
  2010-03-01 17:52
  Előzmény: Évica

  Nagyon klasz gondolat,ezt így nem gondoltam végig. Köszönöm szépen.

 • Évica
  2010-02-27 14:11
  Előzmény: Szoror

  Nos, irigykedni olcsóbb és sokan meg tudják csinálni! Ahhoz, hogy aurát lásson valaki, először magán kell, hogy munkálkodjon. (évekig) Nem hiszem, hogy feltétlenül az orvosoknak kell kötelezően megtanulni. Mert ahhoz, hogy pl:sebész legyen valaki, feltétlenül kell lenni egy belső motivációnak, ha nincs, nem megy orvosira, és többi szakterület esetében is így van ez. Addig jó, amíg nem keverik a természetes gyógymóddal, mivel ez egy másfajta szemlélet és így egy emberen belül nehezen tud valaki egyszerre mindkét területnek megfelelni. Bár láthatjuk, hogy a legnagyobb elvtársak járnak most templomba!Kapzsi természetük megengedi, még a19 munkahelyet is! Szerintem születnek természetgyógyászok és születnek sebészek, addig jó amíg külön iskolába járnak, és együtt segítik a gyógyulást. Mindkét terület egész embert igényel, a beteg látja kárát, ha most az orvosokra erőltetik ennek megtanulását. 1999 óta gyakorlatot szerzett gyógyítókat 11 év után tudnák utolérni csak azok, akik most kezdik el felfedezni ezt a területet. A kínaiak a kínaiakat, a magyar a magyart!

 • Szoror
  2010-02-26 19:34
  Előzmény: ophelia

  De ! Jó ötlet lenne és milyen olcsó! Ha szeretné megtanulni ezt a technikát is ,nincs akadálya. Természetgyógyász képzőkben kötelező kurzuson tanítják, mert erre bárki képes ,aki hajlandó időt és energiát áldozni rá.

 • ophelia
  2010-02-26 12:21
  Előzmény: fittego

  Mar latom a szemeim elott a jovot. Milyen szep is lesz amikor a magyar sebeszeti eljarasokat a Fulop szigeti csodadoktorokkal egyuttmukodve ujitjak meg.

 • ophelia
  2010-02-26 12:17
  Előzmény: Szoror

  Nem lenne jobb mindenkinek megtanitani kotelezo targykent? Auralatast ,mint -diagnosztikai eljarast- mikortol kezdik oktatni?

 • fittego
  2010-02-26 08:21
  Előzmény: Szoror

  Uzlet. Elvenni a kapualjkepzoktol a lehetoseget. :-DDD

 • ophelia
  2010-02-26 08:19
  Előzmény: Szoror

  Azt hiszem itt az nagyobb jelentoseggel bir az 5900 euros eves tandij;-)meg az egy ve Kinaban. Mindenki tudja, hogy a kinai orvoskepzesek nem egyenloek az europai vagy USA orvos kepzesevel. Azok olyan tanfolyamok amiket europaban senki nem ismer el.

 • Szoror
  2010-02-26 07:00

  Nagyszerű hír. Talán véget vet annak az áldatlan állapotnak ,hogy az alternatív gyógyászatra kígyót békát kiabálnak. Ezt persze többnyire olyan orvosok, akik nem vették a fáradságot hogy utána nézzenek, miről mondanak negatív véleményt. A kínai orvoslásnak és más, eddig a(természet gyógyászat)tárgykörében sorolt gyógymódoknak is méltó helye lehet, a beteg érdekében. A tudomány még nem ,de a több ezer éves gyakorlat már bizonyította a létjogosultságukat, a betegek pedig igénylik ezeket a gyógymódokat.