hirdetés
 • honagi
  2010-03-18 17:57
  Előzmény: Qkac

  javaslatod s van?Mondd el, mi lenne jó nektek. csak az a baj, hogy a betegek csak az egyik oldalát látják az éremnek, ráadásul nincs átfogó képük az országos helyzetről.Hozzáértő emberek kellenének ott "fent", de azok sincsenek.Lásd, hogyan váltogatják egymást az eü.miniszterek a bársonyszékben.

 • Qkac
  2010-03-18 12:59
  Előzmény: honagi

  Az a legszebb az egészben, hogy mindig a betegek érdekeire való hivatkozással utasítja el az orvostársadalom a reformokat. Hadd döntse már el a beteg, mi jó neki és mi nem!

 • honagi
  2010-03-17 21:19
  Előzmény: Qkac

  Mi sírunk, mert van miért.majd ha megbetegszel és nem lesz, aki ellásson, fekszel a saját mocskodban mert nincs alád pelenka, akkor majd te is sírni fogsz, de nagyon.Értetek sírunk elsősorban, mert így már nem lehet rendesen beteget gyógyítani és ápolni.Neked meg nagyon jó dolgod lehet, örülünk neki.Nekünk már kevésbé jó.

 • Qkac
  2010-03-17 07:57
  Előzmény: vdnh

  Csodálkozol? Állandóan sírtok, mint a fürdősk......

 • honagi
  2010-03-13 09:45
  Előzmény: vdnh

  Szerintem kezdjen el minden ellenlábas öngyógyítást tanulni és akkor nem is kell se orvos, se nővér, a probléma megoldva. Nálunk úgyis mindenki ért az egészségügyhöz, sokszor jobban, mint akik évekig ezt tanulták.

 • vdnh
  2010-03-12 12:31
  Előzmény: Qkac

  Qkac egyike az állandóan orvosok ellen szóló idiótáknak. Rendben, de legközelebbi rosszulléte esetén forduljon javasasszonyhoz. Azt a hálapénz mennyiséget pedig, amit sürgősségi ambulancián kapok mind odaadom. A nulla forint 100 százalékát.

 • honagi
  2010-03-10 14:06
  Előzmény: Qkac

  A pincér adózatlan hálapénzét is,és valószínűleg ő többet kap, mint egy rezidens.A kórházi hierarchia nagyon szigorú, a rezidens orvos nagyon, nagyon kicsi!csak dolgozik,de a pénzt nem ő kapja. És igaza van annak, aki azt írta, hogy más szakmák képzési költségét sem kell visszafizetni.Nővér vagyok, szorítok nektek, rezidensek, ne hagyjátok magatokat! Az orvosok legalább összetartanak, nekünk is így kellene.

 • Qkac
  2010-03-10 13:09
  Előzmény: vdnh

  Az adózatlan hálapénzt viszont elfogadják a kasszánál!

 • vdnh
  2010-03-10 12:42
  Előzmény: nera0404

  Nincs az az ostobaság, ami mögött ne állna ott néhány demagóg, ha egyáltalán sikerül megfejtenie a szó jelentését. Egy ország törvényei minden polgárára vonatkoznak, különbségtétel nélkül. Az esztergályos vagy a közgazdász se fizeti vissza képzési költségeit, ha külföldre távozik, vagy csak egyszerűen más munkát végez. Meg kell nézni az eü. intézmények váróit, ahol a még itt maradtak és nyugdíjba se ment doktorok birkóznak az elképesztő zsúfoltsággal. Lehet piszkálni a szakmát, de pár év múlva majd az utcán lesz a sor vége. Akkor a mostani demagógok majd elmondhatják megoldottuk a problémát. Az meg persze fel se merül, hogy értékén fizessék meg a munkát, minden területen. A miniszter Szózatra hivatkozó nyilatkozata pedig közröhej. A pénztárnál nem lehet vele fizetni