hirdetés
 • ktmea26
  2010-12-27 14:25

  Sziasztok! Szerintem kár bohóckodni mindenféle tv-ben reklámozott gyógymóddal! Attól, hogy valaminek nagy a reklámja még nem biztos, hogy jó. Nekem gyomorfekélynél csak a fermentált papaya koncentrátum segített. Egyik barátnőm elrángatott az Oktogonon lévő bioboltba és ott ajánlották. Tökéletesen bevált és legalább nem kell 120-féle bogyót bekapkodnom!Érdemes amúgy utána olvasni, ugyanis a hatása a saccharomyces boulardii nevű baktérium miatt olyan tuti. (remélem jól írtam le!) Jobbulást sorstársak! Üdv: Timi

 • Évica
  2010-04-08 07:59
  Előzmény: Fedap

  Jó a hasonlat. És kiút is csak akkor van, ha a kísérleti, mondjuk úgy, hogy nyulak, felébrednek, és MEGEMBERELIK magukat! Felküzdik magukat (PRÉDASÁGBÓL) az ember tudati világba. Aminek elérése minden emberi testtel rendelkező számára elérhető szint. Csupán az akaratukat kell maguknak irányítani és nem szabad többé hagyni, hogy a tv irányítsa azt. Illetve azok, akik megvették az összes médiát a világban.

 • Fedap
  2010-04-07 19:58
  Előzmény: Qkac

  Úgy, hogy az eddig reményvesztett tömeg egyre nagyobb hányada kezd újra bízni egy szebb, jobb jövőben. Ami remélhetőleg a jelenlegi hatalombitorlók törvényes elzavarása és felelősségre vonása után fog kiteljesedni. Ha nem lesz kolonc a nyakunkon, kevesebb lesz a gyomorfekély és a többi pszichoszomatikus betegség is. A kilátástalan sodródást felváltja majd újra az értelmes munka, értelmes célok érdekében... Ami most van, az kb. olyan, mint a neurózis állatkísérletes modellje egy pszichofarmakológiai laborban. Ahol nyomja a szerencsétlen patkány a pedált, mire egyszer kaja jön, máskor meg áramütés - kiszámíthatatlanul.

 • Évica
  2010-04-07 18:11
  Előzmény: Qkac

  Az, hogy betegségpolitika vagy egészségpolitika van, az a "nagy emberektől" függ. Most tehetnek a kisemberek is valamit, ha összefognak és nem hagyják magukat megosztani.

 • Fedap
  2010-04-07 10:16
  Előzmény: Évica

  Szerintem meg most másoknak lesz gyomorfekélye. De végül is így igazságos, nem? :)A vesztüket érezve most iszonyatos erővel folyik a 'maradék' összeharácsolása. A konc közelében szánalmasan fuldokolnak a 'határtalan bírhatnéktól'... De mire mennek vele?

 • Évica
  2010-04-07 08:21
  Előzmény: psimon

  Hamarosan spontán fognak gyógyulni a gyomorfekélyek, ha túlesünk a szavazáson és megszűnik a feszültség az emberekben. Az Angliai Magyaroknál első lett a Jobbik.

 • psimon
  2010-04-06 20:02

  Próbáljuk már meg a hülyeségeket kiszűrni az oldalról. A "tavaszi" gyomorfekélyért 20 évebuktatjuk a hallgatókat. A cikk írójának ajánlom a szakirodalom olvasását, írás helyett.