hirdetés
 • honagi
  2010-05-18 18:38
  Előzmény: Qkac

  Elhiszem, hogy van igazságmagva a dolognak, de akkor az ott dolgozók is tehettek volna ellene hogy ne fajuljon el ennyire a helyzet. És a média akkor is hazudik, rengeteget. Valóban ki kell rúgni a nem odavalókat de mint már többször is elmondtam itt, nincs kikből válogatni, nővér nincs, pszichiátrián meg pláne nagyon kevesen akarnak dolgozni, nyilván nem véletlenül.Másképp kell jó szakembergárdát kialakítani és a jókat meg kell próbálni megtartani.

 • Qkac
  2010-05-11 14:19
  Előzmény: honagi

  Nemcsak a médiában hangzott el. Ottani dolgozók is nyilatkoztak.

 • honagi
  2010-05-11 13:12
  Előzmény: ophelia

  Kedves hozzászóló! Én több mit 20 évet dolgoztam pszichiátriai osztályon.Önnek van tapasztalata, milyen az? Egyébként sem hiszek a médiának, mindannyian tudjuk hogy hazudnak, rengeteget.Ha ahogy ön javasolja, ezeket az embereket mind kirúgják( akikről még nem is bizonyosodott be, hogy valóban hibásak), akkor ezek a kedves pszichiátriai gondozottak, akikről ön el sem tudja képzelni, hogy hogyan tudnak viselkedni és milyen nehéz közöttük dolgozni esetleg majd elhelyezést nyernek a kórházakban , netán pont ön vagy a hozzátartozója mellett fognak feküdni, aztán meghallgatnám újból a véleményét.Utálom az erőszakot, ha igaz a vád, menjenek a hibás dolgozók,de ne higgyünk el mindent a médiának!!

 • ophelia
  2010-05-07 21:36

  Jobb lenne, ha nem a mediat okolnak, hanem elmennenek mas munkat keresni mielobb!!!! Nehogy mar az legyen a bunos aki fenytderitett a disznosagaikra?

 • ophelia
  2010-05-07 21:34

  Mikoe vonjak feleosegre az intezmeny vezetojet?

 • ophelia
  2010-05-07 21:33

  Na ne mar!!!!!!! Palyalkalmatlanoknak nincs ott helye. nem lenne celszerubb valamennyit elbocsajtani? Elso korben a vezetot, aki nem merte fel a munka ember es szakmai igenyet,es nem olyan szakembereket vett fel akik ertenek is a feladathoz.