hirdetés
 • Szoror
  2010-07-15 19:41
  Előzmény: Alice

  Na na ! Az én állatorvosom éjjel jött ki a kutyámhoz, és addig el sem mozdult mellőle amíg nagyon nehezen, meg nem szült. A humán orvos ,meg addig nem jött oda az szülőágyhoz ,még -határozott tiltásom ellenére - az anyukám ,ki nem fizette az unokát, 34 óra szülőágyon fekvés után. /1979/

 • Alice
  2010-07-15 17:08
  Előzmény: monusz

  Az az igazság hogy 0az ilyenekből nagyon kevés van az ember már csak olyanokról hall hogy mennyi pénzt kell beletenni az orvos zsebébe hogy a gyerek megszülessen és ez gusztustalanén úgy meghurcolnám ezeket az orvosokat akik így életekkel játszanak hogy még állatorvosnak se mehetnének el!

 • monusz
  2010-07-11 21:01
  Előzmény: drpetroczi

  Kár, hogy védőnőként 10 nőgyógyászból 9-et olyannak ismerek, aki előre elkéri a pénzt a terhesgondozáson felül (80-100.000) a szülésért és aztán NEM megy be éjjel, esetleg nappal sem! Én azt a maradék 1%-ot sajnálom, aki megpróbál becsületes maradni. És mindazokat az orvosokat, ápolókat, akik sokkal de sokkal többet tesznek éjjel-nappal és sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülést nem kapnak. Ők a botrányosan alulfinanszírozott egészségügy igazi vesztesei. És főként a betegek. Akinek meg nem inge, ne vegye magára, annak a néhánynak őszintén emelem a kalapomat!

 • Qkac
  2010-07-09 11:36
  Előzmény: Törő

  Hát kétlem, hogy mindenki totális átalakítást akar. Vannak olyanok szép számmal, akik jól el vannak ebben a posványban!

 • Törő
  2010-07-09 11:18
  Előzmény: drpetroczi

  Emberek! Ez nem igaz! Bűnbakkeresés már megint? Kedves Mikola barátom! Ismét eszközként felhasználnak valakik? Az egész egészségügy, rothadt, korrupt és ráadásul alulfinanszírozott. Totális átalakítást vár mindenki! Ez ugyanaz a metódus, mikor a kisvállalkozókra akartak ütni és elővették a lángossütőket. Térjünk már észhez!

 • Qkac
  2010-07-09 09:47
  Előzmény: macilaci

  Mindjárt elsírom magam! Talán gyűjtést kéne szervezni szegény szülész-nőgyógyász orvosok részére

 • macilaci
  2010-07-08 23:22
  Előzmény: drpetroczi

  Ez egy igen finom reakció volt. Ez az ember nem való a FIDESZ.-be, annak csak a mépszerűségét rombolja mondhatjuk cunami módon. Amikor orvos volt akkor is valószinűleg egy perifériás belgyógyász lehetett, ha így nyilatkozik azokról az időkről. Remélem meg tudja különböztetni a hivatalosan hátteresként dolgozó és bármikor behívható orvost, attól a szülész nőgyógyásztól, aki a megélhetése miatt kénytelen bármikor a szülőnőt ellátni, mivel nem miniszteri fizetése van,s azt sem a hivatalosan megállapított munkaidőben kapja.

 • drpetroczi
  2010-07-08 22:02

  Az orvostársadalom vezetőinek nem érdeke kiállni a kollégáik mellett! Most is ez a helyzet! Magyarországon a diplomások küzül az orvosok fizetése a legkisebb, az európai orvosi fizetésektől fényévek választják el. (Ott éjjel nem mennek szüléshez, megélnek a fizetésükből.) Persze, hogy a fiatalok menekülnek innen! Mikor meri valamelyik professzor megmondani, hogy ha valaki ragaszkodik hozzá, hogy éjjel az étteremben egy pincér külön bejöjjön őt kiszolgálni, egy vízszerelő egy csapot munkaidőn kivül megjavítani, ezt külön meg kell fizetni! Hogy lehet ezt ingyen elvárni. Ráadásul a pincér, a vízszerelő előre megmondja, mennyiért éri meg neki, hogy éjjel felkeljen az édes álmából. s ezért állandóan telefonvégen lenni készenlétben, éjjel nem aludn nyugodtan, hogy mikor csörren a telefon. A Mikola nem sok jó pontot fog szerezni a Fidesznek! Ez a legfontosabb? Miért nem a bezárt kórházakról és az egészségügyi fizetésekről, az alulfinanszírozottságról nyilatkozik a tévében? Ez lenne a dolga! Igaz, ő soha sem dolgozott gyógyító orvosként. Petróczi dr.