hirdetés
 • Hooperx
  2010-07-26 16:42
  Előzmény: csopakicsilla

  Nem teljesen igaz hogy sokkal nagyobb az esélye annak hogy balesetet szenvedj mert ezeknél a sportoknál olyan felszerelések vannak amik szinte garantálják a biztonságod, mellesleg komoly tanulási folyamat is megelőzi az egészet, hogy a fizikai és orvosi tesztekről ne is beszéljünk. Inkább az igaz rá hogy nagyon kevés baleset van viszont ha van akkor az nagyon komoly, nagyon súlyos. Aminek nyilván a költségei is jelentősek.

 • csopakicsilla
  2010-07-26 15:48

  megjegyzem ahhoz képest, hogy az extrém sportokat űző emberek baleset szenvedési esélyei sokszorosa egy normál túristáénak, nem sok, h csak kétszeres a díj.

 • Alice
  2010-07-26 15:20
  Előzmény: Protak

  Igen igazad van, de ez alap is, elvégre ahhoz hogy mekkora a rizikó faktora annak hogy lesz veled valami az a személyes adataidtól függ... sok esetben még a legkisebb rossz szokásodra is kíváncsiak, hogy azzal is nagyobb legyen a biztosítás összege... Ezért is nem mindegy a biztosító!

 • Protak
  2010-07-26 10:30

  Szerintem ma már elég sok biztosító kínál hazánkba utasbiztosítást. És szerencsére elég sok konstrukciókat is készítenek, így minden embernek minden igényét teljesen meg tudnak felelni. Szerintem ez nagyon jó dolog, mivel így az ember azt tudja magának kiválasztani, ami a legjobban megfelel a saját ember terveinek. Mert mindenki saját magának tudja csak azt, hogy mit szeretne.