hirdetés
 • nagymajor
  2010-09-02 19:10
  Előzmény: Szilvási István

  47 éve szolgálom az egészségügynek nevezett szervezett magyar káoszt, de ennyi év alatt sem kaptam annyi hálapénzt, mint egyes kollégák egy, egyetlen év alatt... és nem hiányszakmában dolgoztam. A hálapénz mindig is gerinc és becsület kérdése volt, persze erről elsősorban is a mindenkori politikusaink tehettek, mert nekik nem fájt soha (most sem?!?) a mi megalázóan alacsony fizetésünk és társadalmi megbecsültségünk. A stabil társadalmakban, mindenütt, az orvosok a foglalkozási és fizetési listák harmadik helyén vannak, nálunk hivatalosan, a 27-iken. kell még kommentár?!

 • nera0404
  2010-07-29 23:43
  Előzmény: Aureus

  Érdekes hogy mindenki az eü.dolgozóknak esetlegesen de sokaknak nem adott hálapénzről beszél.azért szívesen megnézném azt az összeget, amit például a postás kap nyugdíjfizetési napokon és egyéb alkalmakkor.Nem beszélve a fodrász, a kozmetikus, a taxis.Azért el lehet gondolni,hogy ki mennyire fontos munkát végez.Szép egy jól elkészített haj,ha jó a smink,de mindez semmit sem ér ha betegek vagyunk.

 • Aureus
  2010-07-29 15:27
  Előzmény: Qkac

  Kedves Kukac!! Azt a hálapénzt amit én kaptam öszesen cirka 25 év alatt, nagyon szívesen Önnek ajánlom! Mozijegyet nem tudna venni belőle.

 • Qkac
  2010-07-28 08:22
  Előzmény: BANFAIG

  No azért nem is olyan kevesek kiváltsága a hálapénz! Inkább a nagyságában vannak eltérések!

 • BANFAIG
  2010-07-27 18:24

  A hálapénz tartja életben? Sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, inkább úgy gondolom az az egészségügyi személyzet, akik elhivatottságból foglalkoznak a betegekkel, hadd ne mondjam megalázóan alacsony fizetésért. A statisztika nagyon jó dolog, de valahogy nem látom a statisztikailag ránk eső hálapénzt (nem is akarom). A hálapénz kevesek kiváltsága(?), a plebs annak a bizonyos pacinak a bizonyos alkatrészét kapja, se köszönetet, se normális fizetést. Szégyen amit megtesznek az emberekkel, aztán jönnek az ilyen zengzetes kijelentésekkel. Úgy gondolom ezekkel a "hatalmas" kijelentésekkel csak a feszültséget szítják. Ezek az emberek tudják miről beszélnek. EMBEREK! MEGOLDÁS KELL, NEM A SZÖVEG!!!!Nem ezt érdemeljük. Felháborító!

 • Szilvási István
  2010-07-27 14:42

  Könyvtári irodalom, részletes elemzések. Közhely. Megoldás addig nem lesz, amíg a politika nem lesz elég bátor kijelenteni: Elvtársak! Nem jár mindnenkinek minden azonnal. Van, amiért le kell perkálni a zsozsót! No, én erre várok. (Húsz éve.)