hirdetés
 • Szilvási István
  2010-08-02 21:31
  Előzmény: Szilvási István

  Ha normális és nem idióta befektetőket tételezünk fel. Az eddigi magyar eü-privatizációs esetek nagyonis "normális" és nem idóta befektetőkre utalnak. Kormányzati szintű korrupciós eseményekről, olykor önkormányzati szintű korrupcióról van szó (a hivatalos állami-önkormányzati hatóságok-szervezetek hathatós segítségével. Szerintem az összes egészségügybeli privatizációt át kellene tekintenie a Papcsáknak. Sok mindent találna.

 • Szilvási István
  2010-08-02 21:28
  Előzmény: csobó

  A kórházkiszervezés a közpénz-lopás alapesete. Ekkora OEP-finanszírozásból csak a betegellátás minőségének durva megsértése révén lehet a banki kamatnál nagyobb (vagy legalábbis azzal megegyező) nyereségre szert tenni. Minthogy a befektető (=kifektető) célja nyilvánvalóan ez.

 • nera0404
  2010-08-02 15:57
  Előzmény: csobó

  Nem beszélve azokról a kórházakról,amelyek a finanszírozás hiánya miatt tönkre mentek,illetve kényszerüen átalakításra kerülnek.Sok jó képzettségü dolgozó az utcára kerül,a környék lakói, akik nem kevesen vannak,kétségbe vannak esve hogy mi lesz velük ha már a közeli kórházba nem mehetnek az átalakítás miatt.Csak jóval távolibb kórházba mehetnek,ahova vagy oda érnek vagy nem .

 • csobó
  2010-08-01 19:32

  Kísértetiesen hasonló a helyzet a Szigetvári Kórházban is.Érdekes módon erről soha nem esik szó,talán ott a végeken kiesik az országos politika érdeklődési köréből!Sajnos...