hirdetés
 • Évica
  2010-08-04 20:34
  Előzmény: Szoror

  Igen, ahelyett, hogy az Isteni énjét megismerve az ember, elkezdené tisztelni a Teremtő minden teremtményét. Mindenre szükség van az egészséghez! Amíg az állatok megették, majd így az emberekbe került, nem volt beteg sem ember sem állat. Irtják a megbetegített tudatukkal, mert így a parlagfű a "hibás" nem a természettől eltávolodott ember.

 • Szoror
  2010-08-02 20:55
  Előzmény: Szilvási István

  A parlagfű nevében is benne van ,hogy a parlagokat lakja be. Hipnózisban senki sem allergiás rá. Tiszta levegőjű helyeken állítólag nem allergizál ,mert a védőburkát a benzingőz ott nem bontja le. Az irtásra tett kísérletről nekem az jut eszembe ,hogy ez az amikor az ember istent akar játszani.

 • Szilvási István
  2010-08-02 20:26
  Előzmény: Szilvási István

  A parlagfű hasonlít az akácfához. Behozták Amerikából, elterjedt. Kiirthatatlan. Imád nálunk virágozni.

 • Szilvási István
  2010-08-02 20:25
  Előzmény: Szilvási István

  Az amerikai lepkekabóca meg kinyírja a...-t vagy a ...-t. A szovjet embertípus akarta átalakítani a természetet. Nehéz munka, mit ne mondjak. A dinoszauruszok meg csak úgy ukmukfuk kihaltak, pedig elég erősek voltak.

 • Szilvási István
  2010-08-02 20:19

  Én szorgalmasan tépegetem a parlagfűt hétvégi telkemen. De azt hiszem, ez sziszfuszi munka. Hasztalan próbálkozás a természet erejével szemben. Nagy kudarc. A parlagfű átveszi az uralmat. Ki kell halnia a parlagfű allergiás variánsoknak (erre mondják, hogy szmájli. Nehogy bárki is eugenikával vádolgasson!!!)