hirdetés
 • Alice
  2010-08-30 13:32

  Ez olyan, kössük össze a kellemetlent a hasznossal:) Engem nagy szerencsére nem érint az allergia problémája de a családomban többeket is. Én úgy tűnik nem örököltem a hajlamot,de ezt most lekopogom. A Rhino-t szokták itthon is használni meg egyéb készítményeket, homeopátiás szereket(azokban én nem hiszek). Az oldal így külső szemlélőként elég informatív meg vicces a videók miatt. Tényleg jópofa hogy még nyerni is lehet, nekem jól jönne a telefon, amúgy most az egész családnak szóltam hogy regisztráljanak és szavazzanak,mert semmiből nem áll, és így legalább meg van az esélye annak hogy nyerünk:)

 • narbeai
  2010-08-30 11:00

  Na igen a páriszba vagy bordeaux-ba való kijutás nem utolsó dolog, meg az egyéb nyeremények is elég jók ahogy elnéztem: ipod touch, SE Xperia X10-es mobil. És gyanítom ezt az oldalt olyan sokan nem fogják felfedezni, ugyhogy végre allergiások előnyben :)

 • csopakicsilla
  2010-08-16 13:52
  Előzmény: csopakicsilla

  Hát azért nem hiszem, hogy egy allergiás tüneteket enyhítő gyógyszerhez nagyon nagy orvosi szaktudás kéne :) Szüntessük meg a tüsszögést, és ennyi. Vagy nem ez a cél? (jó tudom, az is cél, hogy el lehessen jutni Párizsba :D)

 • Protak
  2010-08-16 13:34

  igazán nincs mit, persze tudom, hogy sok egészséggel foglalkozó oldalon lehet kérdezni orvostól, de kevéssel lehet kijutni párizsba-bordeauxba illetve nyerni telefont! :D

 • csopakicsilla
  2010-08-16 11:19
  Előzmény: Protak

  Köszönjük szépen Protak a tippet, meg is lestem azonnal. Nagyon ötletes ez az egész, hogy egyben szórakoztató, lehet nyerni sok jó ajándékot, de ha valami kérdésed merülne fel allergiával kapcsolatban, azt felteheted egy orvosnak otthonról - mondjuk ezt bármelyik egészség témára épülő weboldalon megteheted, de akkor is jó :)

 • Protak
  2010-08-12 13:45

  Épp orrsprayt kerestem mikor találtam a Rhinospray szervezésében a http://orrmonolog.hu/ oldalon egy pályázatot, amivel Párizsba lehet jutni. Neves színészek is állnak a dolog mögött! :D Érdemes ellátogatni az oldalra, ha nem másért esetleg allergiával kapcsolatban kérdésed merülne fel egy orvossal is tudsz konzultálni.