hirdetés
 • Szilvási István
  2010-08-25 22:15
  Előzmény: Szilvási István

  helyesen: "elég pénz akkor SEM lesz". Minthogy a "mindenkinek minden jár azonnal" sehol a világon nem megy. Nálunk sokszorosan gazdagabb országokban sem!!! Ezt kellene a kormánynak kimindani. De nem meri. Ez baj. Mi, orvosok szívunk tovább. Ha itthon maradunk.

 • Szilvási István
  2010-08-25 22:12
  Előzmény: Qkac

  A nagy baj az, hogy az ország ki van fosztva és óriási adósságteher nyomasztja. Pénz nincs. Persze, hogy csökkenteni kell a lopást, de elég pénz akkor lesz. Elvenni pedig sehonnan sem lehet. Az egészségügyben a kiegészítő biztosítástól, a hálapénz legalizálásától várható többletbevétel. Azaz a TB-finanszírozott szolgáltatási csomag szűkítésétől. De ennek persze óriási politikai kockázata van. Eért is nem merik meglépni (legalábbis nem az önkormányzati választások előtt). Az alapprobléma az, hogy az államháztartási hiány 3.8 %-át Orbán Viktorral kőbe vésette az IMF. Utólag.

 • nera0404
  2010-08-25 09:26

  Hátha mindenki akarja akkor kapják meg a szükséges pénzt a kórházak.Végül is a legfontosabb hogy minden beteg a legközelebb levő kórházba jusson ha beteg lesz . Ne kelljen feleslegesen utazgatni.