hirdetés
 • nagymajor
  2010-09-02 19:24
  Előzmény: nagymajor

  A nagy magyar bürokráciát lehet mentegetni, meg lehet próbálni továbbra is fenntartani, csak hát amit már Mikszáth is kifogásolt, annk a XXI-ik százaDBAN VALÓBAN CSAK TERHEI VANNAK, ÉRTELME NINCS. Igaz ez persze a teljes közigazgatásunkra is- mikor a német (bajor) közigazgatási küldöttsaég nálunk járt pár éve, a végkövetkeztetésük az volt, hogy amit nálunk hárman, azt Németországban egy ember végzi el!

 • Qkac
  2010-09-02 08:37
  Előzmény: Qkac

  Ugyanis, amennyiben kicsit is jártas volna e területen, akkor az ÁNTSZ kapcsán nem beszélne íróasztal bürokratákról! Az ÁNTSZ dolgozói ugyanis legalább annyit tartózkodnak területen, mint az irodában!

 • Qkac
  2010-09-02 08:34
  Előzmény: nagymajor

  Úgy gondolom Ön nem ismeri az ÁNTSZ működését, max. az egészségügyi tevékenységgel kapcsolatos igazgatási eljárásokban lehet otthon.

 • nagymajor
  2010-09-02 08:21

  Nem értem az összevonást ellenzőket?!- egyrészt felszámolnánk egy csomó felesleges íróasztalt- bürokratát másrészt már nagyon sokan nagyon sokszor leírták, hogy az OEP csak egy álbiztosító volt mindig, tehát soha nem működött jól. Harmadrészt a helyi ÁNTSZ-ek fínoman szólva soha nem álltak feladataik magaslatán, igen sok felesleges bürokráciát eredményeztek, ami akadályozta a kkv-éket a működésben és a fontos egészségnevelő és betegségmegelőző programmokat soha nem tudták véghezvinni.