hirdetés
 • Szilvási István
  2010-09-10 02:30
  Előzmény: Qkac

  Az ÁNTSZ laborok privatizálása a közpénzek egyik legmarkánsabb "lenyúlása" volt az elmúlt érában. "Jól működő" pénzszivattyú. Helyes, hogy feljelentés történt.

 • Fedap
  2010-09-09 21:08

  Az ÁNTSZ berkein belül sincs még mindig rend. Sőt, az új klientúra emberei is folytatják pl. az álláshalmozást. Hogyan lehet például valaki két különböző, földrajzilag különböző helyen található állami intézményben igazgató és igazgató-helyettes?? És természetesen a neve mindkét helyen egyszerre szerepel a jelenléti íveken. Természetesen mindkét helyen van elektronikus beléptetőrendszer, tehát elvileg egyszer ki kéne már végre derülni a kisstílű csalásnak. Vajon a Fidesz 2 milliós közszférás fizetési plafonja egy személyre vagy csupán egy állásra vonatkozik?? Mert nagyon nem mindegy. Abba kéne már hagyni az eszetlen harácsolást és mások totális hülyének nézését, mert egyszer "kiborul a bili"...

 • Szoror
  2010-09-09 18:56
  Előzmény: Qkac

  A szolgáltatásain milyen "felár lesz"!!! Az kipucolja majd az eü kaszát, rendesen! Politika ez is ,hogyan lehet még jobban kisemmizni bennünket.

 • Qkac
  2010-09-09 14:13

  Ha jogtalanul használja a cég az "ÁNTSZ" megnevezést, miért nem perlik be? Egyébként ezek a privatizált laborok nagyobb részt hatósági feladatokat láttak el. Megszűntetésük után a hatósági mintákat laborvizsgálat céljából 100 km-nél is nagyobb távolságokra kellett szállítani. De természetesen így volt kifizetődő, mert egyeseknek ez volt az érdeke!