hirdetés
 • Qkac
  2010-11-23 15:23
  Előzmény: Qkac

  Természetesen havi bevételre gondoltam!

 • Qkac
  2010-11-23 15:23
  Előzmény: Évica

  Majd ha mindenki több százezres jövedelemmel rendelkezik ebben az országban, akkor lehet, hogy nem érdekli a vásárlókat a termék ára! De addig, kár ilyesmiről papolni!

 • Évica
  2010-11-20 12:45
  Előzmény: tiger

  Hosszú lenne erre a válaszom. Írja be a keresőbe, hogy tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat Ezután megérti miért kell a piacra járni. Romániában lehet házi készítésű termékeket kapni. Mégis van annyi eszük, hogy reklámokban kérik az embereket, hogy ne vegyék az olcsó műanyag lomot az idegenek boltjában. Itt még 20 után is tódul a sok préda és pusztítja az országát! Nem gondolkodnak!Több egyetemet végzett, de az agyát sajnos nem használja gondolkodásra. Programozott tudatú beteg préda. Sok embernek lenne azonnal munkája, ha a piacra járnának a városiak. A kisgazdák között is van préda beteg! Nem gondolkodik! 60 hektáron nem tudja eltartani a családját! A paraszt szeme kisült volna, ha ilyen szégyen éri! Hivatalból kellene visszaállamosítani az ilyen élősködő gazda földjét! A földet szeretni, gondozni és tisztelni kell, akkor 1 hektár is kiszolgál egy családot isten segedelmével. De a pénzéhes kisgazda kihagyja az Istent, neki uniós föld-analfabéták "segítenek" csődbe menni. Nem SZÉGYEN-e? No ezt nem lehet bírni sokáig. Szeretem az embereket a préda betegségben szenvedőket is,-legyen az orvos, tanító, pap, vagy gazda- lelki kezeimmel ezért rázogatom a vállukat. De néha csak az erős fogalmazással tudom elgondolkodás bírni őket. Beszélgessünk, tegyünk közösen a közös jövőnkért.

 • tiger
  2010-11-19 15:48
  Előzmény: Évica

  Maga szerint miért az árakat nézik?? Egyen minden nap bio ételt havi 80 ezerből!!!

 • Évica
  2010-11-18 19:29
  Előzmény: dzsu

  A MAGAS szellemiségre nagy szükség lenne! A székely testvéreink már megértették, hogy ha a nagy boltokba mennek elpusztítják magukat. Itt a sok egyetemet végzett magas szellemiségű azt mondta , 20 év után is, hogy "nem azt veszi amire szüksége van, hanem azt, ami AKCIÓS. Szomorú, de a sok kis ember is sokat tett azért, hogy magyar ember ne tudjon megélni az országában. A kedves városiak csak az árakat nézik és nem veszik észre, hogy ezzel mihez asszisztálnak. CSÓKOLOM! FEL KELLENE ÉBREDNI! Vagy még nem? Meg kellene tanulni tisztelni egymást. Mert csak a vidékiekkel együtt tudunk előre lépni.

 • fittego
  2010-11-17 21:31
  Előzmény: dzsu

  Pont ezt mondjak a svedek is amikor meglatjak a kitantorgott magyar orvosokat.

 • dzsu
  2010-11-17 15:11

  No igen. Ezzel az egykulcsos adórendszerrel nem tettek mást, minthogy megteremtettét a törvényes kereteket arra, hogy lenyúlják a kisembereket. Akinek sok volt eddig, annak még több lesz, akinek meg kevés volt az örülhet ha nem hal éhen. Ez a Magyarország nem más mint egy túlélő tábor. Aki csak tud meneküljön!Ideális magyar: dolgozik a nyugdíjkorhatár eléréséig utána pedig rögtön meghal. Mindemellett nagyon sajnálom a jól képzett magyar orvosokat. Nagy szükség lenne rájuk idehaza. Vannak kórházak amik úgy néznek ki mint egy menekült tábor a sok keletről bevándorolt orvostól akik felcser képzőt végeztek. Tisztelet a kivételnek!

 • tiger
  2010-11-16 19:58
  Előzmény: meddoc

  Ebben igaza van. Jövőre a lakosság 3/4 része rosszabbul fog járni. Irreálisan alacsonyak a bérek és ehhez kapcsolódnak a szintén irreálisan magas árak. Németországból olcsóbb beszállíttatni UPS-el egy cipőt, mint itthon megvenni!!