hirdetés
 • kutyuka
  2011-03-28 21:09
  Előzmény: ulikati

  Én, mint fogadatlan prókátor, úgy gondolom, hogy azért kap többet a balesetben megrokkant ember, mert van munkaviszony a háta mögött, amit bizony dotálni is kell.

 • Eva1983
  2010-12-08 15:49
  Előzmény: ulikati

  Teljesen egyett értek és bosszankodva vettem tudomásul 2010 Január közepén hogy már 2. éve nem emelkedett a Rokkantsági járadékom. Amikor az SMS üzenetben láttam a járadékomat. Mivel a Fogyatékossági támogatás a Januári mindig Február hónapban érkezik meg míg a Rokkantsági járadék a Januári mindig Január hónapban érkezik meg. És ha nem emelkedik a Rokkantsági járadék akkor azonnal tudom hogy a Fogyatékossági támogatás sem fog emelkedni.

 • ulikati
  2010-11-26 09:14

  Öröm nyugdíjemelés, de mindig vannak hiányosságok, melyek nem akarnak eltűnni ill. nem változik a jobb minőség irányába. Egy 45 éves születésétől sérült ember ma 33.330.-Ft járadékot kap. Miből gondolják az illetékes törvényalkotók, hogy neki kevesebb élelem, gyógyszer, rezsi szükséges a megélhetésükhöz, mint aki balesetben sérült meg? Természetesen nem irigylem a baleseti sérülteket, csak nagyon érdekelne, hogy a rokkant járadékos emberek miért maradnak ki az emelésekből. Még azt a nyomorult 0,6%-os emelést sem kapták meg, most meg az év eleji emelésből is lazán kihagyták őket. Szívből kívánom, hogy éljen meg ennyiből a törvényalkotó gárda! A lelki, mentális, fizikai terhelés mellett állandó frász kerülgeti a családot a megélhetési gondok mellett. A minimál nyugdíj emelkedni fog? Ha nem, akkor a fogyatékossági támogatás sem emelkedik ismét, mivel az az előző évben sem emelkedett. Ez az igazi "való világ"!