hirdetés
 • dzsu
  2010-11-27 18:26
  Előzmény: Szoror

  Gondolom Ön nem az egészségügyben dolgozik. Egyébként is nem elsősorban az orvosokról beszélek hanem a középkáderekről. A statisztika arra való, hogy megtévessze a pórnépet. Most is azt állítja a statisztika, hogy ma Magyarországon az átlag fizetés 200e ft vagy ettől kicsit több. Kérdem én, hol van ez? Vagy nem ugyanazon a Magyarországon élek? Vagy én mélyen az átlag alatt vagyok mert ennek csak a felét kapom? Én csak a felét érem az átlagnak? Ennyit ér az áldozatos munkám főiskolával, sok évi gyakorlattal és hivatástudattal? Mi nem érünk annyit mint egy takarító a parlamentben? Erre válaszoljon kérem...

 • Szoror
  2010-11-27 14:48
  Előzmény: dzsu

  Olvastam valami felmérést arról ,hogy az ország 70%-a minimálbérét dolgozik. Az egészségügy és a tanárok ,azok vannak jól megfizetve!!

 • dzsu
  2010-11-27 14:10

  Úgy látom lassan felfogják a politikában is, hogy az egészségügy alul finanszírozása, a bérek béka feneke alatt való tartása nem csak az egészségügyben dolgozókkal szemben kitolás. Előbb utóbb a betegellátást is veszélybe sodorja a jó szakemberek elvándorlása. Sőt! Már most is igen nagy a gond. Annak külön örülök, hogy észrevették nem csak orvosok dolgoznak az egészségügyben, ápolók nélkül nem mennek semmire és az Ő munkájuk legalább annyira értékes mint az orvosoké. Őket is meg kell becsülni és meg kell fizetni.