hirdetés
 • Szorsa
  2010-12-02 09:36
  Előzmény: ophelia

  Dr. Geréb Ágnes nem követett el bűnt, a szakvélemények pedig, olyan orvosoktól vannak, akik soha életükben nem láttak és nem is kísértek otthonszülést, nem ismerik a bábai modellt. Sőt, inkább ellenzik az otthonszülést, tehát kimondható, hogy nem pártatlanok. Dr. Geréb Ágnest, minden 1000. magyar állampolgár bábáját, pedig JOGTALANUL tartják fogva. ENGEDJÉK SZABADON!

 • veronika
  2010-11-29 07:37

  A törvényeink sok szempontból ellentmondanak a természet, az emberség és sok más íratlan törvényeinek. Pedig ez utóbbiak minden kormány felett állnak. Emellett évezredeken keresztül bizonyított tény, hogy a bábák és az otthonszülés működő valóság. Ha nem így lenne, most nem társaloghatnánk, hiszen kihalt volna az emberiség. Ez ennyire egyszerű és kézenfekvő tény. Nem kellene hozzá semmilyen bizonyíték.

 • cbr
  2010-11-28 22:04
  Előzmény: ophelia

  Kedves Ophelia, talán a szellemi állapotodra utal a neved?... :))) Geréb Ágnes évtizedek óta otthonszüléseket kísér, ahogy sok fórumon olvastam. Erre nincsen törvény, nem végezheti törvényesen sem ő, sem más Magyarországon. Tehát igenis VAN LÉTJOGOSULTSÁGA, hogy nemzetközileg elismert szakember jöjjön, és a szülész-nőgyógyász szakorvosok zárt soraiban végre nyíljon rés, és tegyék lehetővé, hogy igény és megfelelő feltételek alapján - aki akar,, az otthon, bábával/orvossal/stb. szülhessen.

 • ophelia
  2010-11-28 17:29

  Kuldje mar el valaki a fenebe! Gereb A torveny szerint bunos. Jogszeru biroi itelet utan praktizalt es nagy hibat kovetett el. Nem az otthon szules miatt kerult bortonbe, hanem mert nem tartotta be a biroi iteletet. Menjen a brit a francba!!!! Koztorvenyesekert nem akat szot emelni vagy a gyoshajtokert akik halalt kovettek el egy elvett jogositvany utan?