hirdetés
 • Nicephor
  2011-01-28 09:30
  Előzmény: Szilvási István

  Szilvási István téved, amikor azt állítja, hogy Éger éveken át egyértelműen támogatta a FIDESZ-t. Sosem támogatott egyetlen pártot sem. Viszont megértem Szilvási István tévedését, mert Éger éveken át egyértelműen bírálta Molnár Lajos és Horváth Ágnes minisztereket, akik nem voltak FIDESZ-esek, Hanem SZDSZ-esek voltak. Éger ezekben a borzalmas években, tehát 2006 és 2009 között, külön kihangsúlyozta, hogy semmilyen pártnak, még a FIDESZ-nek sem lekötelezettje. Nézze csak meg az archivumban!

 • Szilvási István
  2011-01-20 20:31
  Előzmény: honagi

  De vezérünknek 2 millió kéne. A mi tagdíjunk meg legyen 80.000 Ft. Éger emiatt szembefordult a FIDESZ kormánnyal. Sajtókampány indított (lásd Magyar Nemzet január 3-i interjú.) Egyszerűen kilötte saját magát.

 • honagi
  2011-01-20 10:55
  Előzmény: Nicephor

  Sokan keményen dolgozunk(Jetta hozzászólása!!) mégis arcpirítóan keveset kapunk.Nem az a baj, ha valaki sokat dolgozik és jól keres, az a baj, hogy sokan rengeteget dolgozunk és esélyünk sincs rá, hogy jól keressünk!

 • Szilvási István
  2011-01-19 20:13

  Nagy csapda Éger megítélésében, hogy Éger éveken át egyértelműen támogatta a FIDESZ-t. (Most csalódott, mert nem kapott kormányzati poziciót. Be is indult a FIDESZ ellen. Elég csúnyán - és alaptalanul - lecseszte a Semmelweis Tervet. De, mithogy éveken át a FIDESZ-t támogatta, nagyon sokan, akik utálták a szoc-lib kormányt (magam is), de nem tudták, hogy mi megy a "MOK"-on belül, minden Égert kritizáló megjegyzést visszautasítanak. "Komcsi banda" jelzőket osztogatnak. Pedig Éger ezzel a "ne korlátozzuk a tagdíjat, ne korlátozzuk a jövedelmemet" kiütötte saját magát. Felállt a tárgyalóasztaltól és a kormány ellen fordult. Saját anyagi érdekei miatt. Ezek a tények.

 • Qkac
  2011-01-19 14:11
  Előzmény: Nicephor

  Kíváncsi lennék rá, hogy egér doki mennyi munkát végez a pénzéért?

 • jetta00
  2011-01-19 10:14

  Ápolónő: El sem tudom képzelni, hogy félmilliós fizetéssel (no meg a ruha-, telefon-, kocsi- stb. költségtérítés mellett) megérti-e valaki hogyan élnek azok akik a betegágy mellett dolgoznak. Nevetséges ez az egész...kezdve az ügyeleti elszámolástól, hogy hiába dolgozik az orvos egész éjszaka az ügyeletben, csak rész időt fizetnek ki neki. Igaz nem Ő menti meg azok életét aki csaknem húsz szorosát keresik az Ő kis szerény fizetésének, mert \"azok\" ugye máshol kezeltetik magukat. Az meg kit érdekel, hogy a \"népet\" gyógyító mennyire van kihasználva? De folytathatnám: az ápolókkal, az asszisztensekkel, a beteghordókkal, akiknek a 12 órás munkarend alatt sokszor arra sincs idejük, hogy egyenek, mert sok a beteg és kevés az ellátó személyzet. Egyre kevesebb is lesz, mert már csak azok dolgoznak akik annyira elhivatottak, (vagy más okok miatt nem mennek külföldre)és még mindig helytállnak azért a nevetséges összegért amit bérnek neveznek, amiből ha kifizetik a lakásrezsit,a bérleteket, és megvásárolja a havi alapvető élelmiszereket már másra nem marad. Ja! elfelejtettem mondani, hogy az egészségügyben dolgozók többsége egyedülálló, vagy elvált, mert ez a munka a párkapcsolatokat is tönkre teszi! Persze mi sem kapunk korkedvezményt a nyugdíjhoz. Negyven évig dolgozni 12 órás munkarendben, éjjel-nappal. Ez még nem elég, mert túlórázunk is, mivel már senki nem akar az egészségügyben dolgozni. Nálunk a nővérek 220-230 órát dolgoznak havonta,lassan már annyi erejük sem lesz, hogy a családot ellássák. Gondolom "Nagyjaink" nem otthonról viszik a szendvicset, meg a főzeléket,hogy a munkahelyükön enni tudjanak, mert étkezdéből vitetni nincs lehetőségünk, mert arra már nem futja. Már az sem inspiráló, hogy magasabb képesítést szerezzen, mert a minimál bér változáshoz lassan már 10 éve nem emeltek a bértáblán. Még sorolhatnám...de ez is elgondolkodtató...ezek az emberek életeket mentenek, egészséget adnak vissza, bármilyen nagy is a baj a saját életükben, minden nap mosolyogva, reményt adva látják el a betegeiket, de nem kapnak érte csak létminimumot.

 • Nicephor
  2011-01-16 07:34
  Előzmény: honagi

  Kérem, először higgadjanak le. Már az is baj, ha jól keres valaki? Főleg, ha megdolgozik érte? Ha pedig valami nem tetszik, menjenek ki tüntetni a Nép-szabad-(ság) sajtója nevében stílszerűen, beragasztott szájjal. Csak aztán ne is vegyék le többé a ragasztót. Ha csak szidalmazni és rágalmazni tudják a becsületes embereket, akkor jobb csendben maradni.

 • honagi
  2011-01-15 18:58
  Előzmény: honagi

  Bocsánat, elírtam a nevet, természetesen nicephor

 • honagi
  2011-01-15 18:56
  Előzmény: Szilvási István

  Nicwephornak minden jó, ami ebben az országban történik.Egy elégedett ember és meggyőzni őt úgysem lehet, hite töretlen és a hit az nem észérveken alapul, mint tudjuk.