hirdetés
 • Nicephor
  2011-01-25 12:15
  Előzmény: Qkac

  Nem az a lényeg, hogy melyik sajtóorgánumot kell komolyan venni, hanem az, hogy allergiás vagyok a hazugságra. Ezúttal, sajnos figyelmetlen voltam. Nem vettem észre, hogy a cikk önellentmondásokat tartalmaz, és túl sok benne a bizonytalanság. Nem a média a fontos, bár megfigyeltem, hogy a Népszava és Népszabadság általában nem szavahihető. Vannak kivételek. Ott van pl. Lyukak a sorvadó agyban című cikk a Népszabadságból, ami csapnivalóan megfogalmazott, rosszul interpretált, de itt van egy mai, amelynek címe: Nemcsak a profi dílereket akaják üldözni, az MTI-től. Azt írja: Téglásy Kristóf a Népszabadságnak így vélekedett: most a dílerek egy része magát fogyasztónak feltüntetve csúszik ki a törvény kezei közül. Ez kiváló, habár vannak benne sután megfogalmazott mondatok. A címe is hibás.

 • Qkac
  2011-01-25 10:28
  Előzmény: Nicephor

  Ön szerint melyik sajtóorgánumot kell komolyan venni? (egyébként borítékolom a válaszát)

 • Nicephor
  2011-01-25 09:54
  Előzmény: Qkac

  Már megint beugrottunk egy lapszemlének. A cikket a Népszava közölte. Nem kell komolyan venni egy szavát se. Ilyen mondatrészek vannak benne, mint: részletek nem ismeretesek, de feltehetően. Tehát semmi biztos! Ha rossz a kiinduló pont, csak meddő vita alakul ki.

 • Qkac
  2011-01-24 08:37
  Előzmény: Nicephor

  Úgy tűnik Ön csak az egyik politikai oldal berkeiben fordul meg! Különben nem állítana ilyet!

 • Nicephor
  2011-01-21 12:17
  Előzmény: honagi

  Túl élénk a fantáziája annak, aki honagi-nak nevezi magát. Örülök, sőt gratulálok, hogy ilyen magas a képzettsége, mivelhogy túlképzettnek találtatott. Csalódni nem én fogok, hanem az, aki olyan érveket mond, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Ebben a kormányban a hazugok, az irigyek, az önzők és harácsolók csalódni fognak. Beszélek egyszerű emberekkel, mert magam is az vagyok. Ők is örülnek a változásnak, mert végre van remény. Eddig remény sem volt. Az elégedetlenség hangját is lehet hallani. Azt, hogy az előző vezérkarból még túl kevesen vannak börtönben! Így beszélnek az egyszerű emberek, és remélem, ezt megbocsátja nekik.

 • honagi
  2011-01-20 10:47
  Előzmény: Nicephor

  Örülönk, hogy van politika, kár, hogy abból nem lehet vilanyszámlát fizetni.Tudom, ne is mondja:az előző elcseszett mindent.Na, eddig úgy tűnik, itt sem jobb a helyzet.Szeretne holdingban dolgozni?Mert úgy tűnik,abban fog.Én már dolgoztam egyben, el is engedtek, mert túlképzettnek találtattam.Ami ezekben folyik, az betegveszélyeztetés, de csak a pénzbeli vonzata érdekel mindenkit, hogy mi van a betegekkel, az nem.Maga nagyon pozitív, csak ne csalódjon túl nagyot.Ez az ország így nem élnivaló, vagy maga nem beszélget az egyszerű emberekkel?Vagy csak nem akarja meghallani, milyen elkeseredett mindenki?Menjen le pár napra szabolcsba vagy borsodba, járjon nyitott szemmel és füllel.Gondolja, őket érdekli, ki van hatalmon?csak az, hogy lehetetlen élethelyzetben vannak és reményük sincs jobbra.

 • Nicephor
  2011-01-17 15:43
  Előzmény: Qkac

  Qkacnak igaza van! 2010-ben is kampányolt valaki azzal, hogy már túl vagyunk a válságon, minden rendben a pénzügyekkel, nem lesznek többé megszorítások. Ez volt Mesterházy Attila. De nem hittek neki. Bukti lett a vége. Azóta végre van politika is. Addig csak hazudozás volt.

 • Qkac
  2011-01-17 12:18
  Előzmény: Nicephor

  Nem kell olyan messzire visszamenni az időben! Gondolkodjon, hátha rémlik valami 2010-ből is!

 • Nicephor
  2011-01-14 17:40
  Előzmény: Qkac

  Én emlékszem: Ez az MSZP volt 2002-ben!

 • Qkac
  2011-01-14 11:08

  Nem is tudom melyik párt hírdette választási kampányában fennhangon: "Nem lesznek a lakosságot érintő megszorítások."