hirdetés
 • honagi
  2011-03-08 09:26
  Előzmény: nagymajor

  akkor legalább színes lesz a magyar eü ellátás. és érvényesülni fog a multikultúrális gyógyítás és ápolás elve.Hogy a hatékonyság milyen lesz... Dehát mi úgysem vagyunk jók, csak szid a társadalom minket.Lesz összehasonlítási alap így.ilyen volt-ilyen lett.Már bele vagyok fáradva ebbe az egészbe,csak toporgunk egy helyben, dolgozni meg egyre nehezebb sok-sok ok miatt.Duma van, tettek nincsenek.

 • nagymajor
  2011-03-06 10:56
  Előzmény: honagi

  ...Én nem is az erdélyi magyar orvosokra és nővérekre gondoltam, hanem a bangladeshiekre, kínaiakra, indonézekre, afriakiakra, arabokra. Kazah és kirgiz rokonaiknak sajnos még nincs kinyílva a szeme, hogy errefelé jöjjenek.

 • honagi
  2011-03-05 14:43
  Előzmény: nagymajor

  Csakhogy mint az adatokból kiderül,már azok sem hozzánk jönnek, mennek tovább.Hol vannak már az ukrán és román nővérek és orvosok?Megállt a beáramlás, már nekik sem éri meg!

 • nagymajor
  2011-03-03 21:22
  Előzmény: lajos5

  Nem ilyen egyszerű a dolog... és amint már sokszor megírtam-mondtam, a kormányainknak mindig is ez volt a titkolt érdeke, hogy menjen el külföldre minél több magyar szakorvos és szakdolgozó, mert akkor a hozzánk jövő idegen szakdolgozókat és szakorvosokat sokkal jobban és könyebben lehet sakkban tartani és éhbérért tovább dolgoztatni. Végeredményben tőlünk nyugatabbra is ez történt és ez történik most is!!!

 • honagi
  2011-03-01 18:32

  Bárcsak a többi eü. dolgozó is melléjük állna! A nővérek is és minden résztvevő!Az lenne a szép!

 • lajos5
  2011-02-27 07:53

  Jó látni ,hogy a fiatalok karakánabbak és gerincesebbek mint mi idősek vagyunk. Sok szerencsét a harcukhoz!!!Szívesen látnám Papp Magort az Orvosi Kamara élén. Elég volt a csendes semmittevésből és a magyarázkodásokból.Aki ma felelősen gondol a magyar egészségügyre az elmegy, hogy a rendszer omoljon végre össze. Ezt a rendszert fenntartani bűn, és ebben bűnrészesek vagyunk mindnyájan akik évek óta csendesen dolgozunk benne.