hirdetés
 • Borbi
  2011-05-28 18:11

  A karrierépítéshez jól jöhet, és talán néhány orvosnak segít abban, hogy ne vándoroljon el Magyarországról: CRA tanfolyam indul 2012 októberben! http://pharmatraining.honlapepito.hu

 • lótetű
  2011-05-26 21:43
  Előzmény: honagi

  tigernek írt hozzászólásomat Önnel is megosztom azzal a megjegyzéssel, hogy az "olcsó bevéndorló orvosok" nagyrésze a mi egyetemeinken már az első évfolyamon megbukna!!

 • lótetű
  2011-05-26 21:37
  Előzmény: tiger

  Ó, dehogynem jönnek! Beteghordói, segédápolói statusban végezhetnek orvosi munkát mindaddíg, amíg Pesten le nem vizsgáznak és orvosi pecséthez nem jutnak, addíg valaki másnak kell felelősséget vállalni tevékenységükért. Azután szépen "kinövik magukat", szakvizsgát tesznek, aztán, javarészt, irány a Nyugat!

 • tiger
  2011-05-20 19:17
  Előzmény: honagi

  Ide már senki nem jön.Miért jönnének kb 500 euroért?Vicces:) De miért tűrik, hogy ilyen alacsonyan tartsák a bérüket? Miért nem mennek ki maguk is a rendvédelmisekkel együtt az utcára?Össze kellene fogni, mert szétlopják az országot. Nem lesz nyugdíjunk (lsd. nyugdíjjárulék-nyugdíjadó, gyereknek kötelessége eltartani a szülőt, 62 év alatti nyugdíj megvonás EGYSÉGESEN, mert a törvényben így szerepel, persze a manyup lenyúlása után). Most a tűzoltókat vették elő, de fogturizmusra van 22 milliárd, romák iskoláztatására is van pénz, TEK-nek emelt fizu, fölösleges kérdőívek, utcák átnevezgetése. Jövőre kikbe rúgnak bele, hogy az szja kiesést pótolják? Diákok is sorra kerülnek, aztán maguk is,de a milliárdos réteghez nem nyúlnak!!! Eü-ben nem lesz változás, csak rosszabb lesz higgye el..

 • honagi
  2011-05-20 17:18
  Előzmény: nagymajor

  és hol vannak az olcsó bevándorló orvosok?mert azok sincsenek sehol.

 • nagymajor
  2011-05-16 12:40
  Előzmény: regne

  Úgy látom, Kolléga Úr/úrnő nem értette még meg, mire megy ki a játék: a magyar egészségügy és főleg a magyar orvosok "felszámolására"!. T. i. sokkal olcsóbb és jobb külföldi orvosokkal dolgoztatni, mert kevesebb bér mellett , befogják a szájukat is! nem követelőznek és nem kerül semmibe a kiképzésük!

 • regne
  2011-05-13 00:08

  Az előző cikkben azt írta az újságíró Miért most értek türelmük vévgére az orvosok és a nővérek,hiszen65 éve nem becsülik őket??? Nem csak törelem fogyott el!!!NEM LEHET MEGÉLNI ABBÓL AMIT KERESÜNK!!!A SZÁMLÁK CSEKKEK KIFIZETÉSE NAPI GONDOKAT OKOZ!!Így hogyan gyógyitsunk FELELŐSEN!!Számonkérés százféle.A beteg türelmetlen.Azeddig elhanyagolt egészségét rajtunk kéri számon.Neki sincs pénze megfelelő ÉTELRE,VITAMINRA NYUGALOMRA.Itt már nem lehet tovább a felelőségtudatra a szakma becsületére és a hivatástudatra HAGYATKOZNI.Náhányszázkm-rel arrébb kevesebbet,jobb körülmények között,erkölcsi és anyagi megbecsülés vár!!!MI LESZ A HAZAI BETEGEKKEL??Néhány pargrafus vagy gyógyszeráremelés megoldja!!!