hirdetés
  • Nicephor
    2011-07-13 09:56

    Erre a cikkre alapvetően kétféleképpen lehet reagálni. Ha a cikk igazat mond, akkor hurrá! Nem is tudtam, hogy ilyen kiváló az élelmiszer-ellátottságunk! A másik eshetőség pedig az, hogy meg kell állapítanom, hogy ez a közlemény sem szolgál mást, mint a a fogyasztók félrevezetését. Néhány élelmiszert, amelyet az előző hozzászóló is felsorolt, nem hogy megadóztatni, betiltani kellene! -- Csak egy apróság: Ha valamit meg akarok cukrozni, megcukrozom, ha meg akarok valami sózni, hát megsózom. Nekem ne legyen előre cukrozva, vagy sózva semmi. (És másnak se!)

  • granatvira
    2011-07-12 10:28

    Magyarországon az élelmiszerek 90 %-a káros, csak a nagytőke érdekeit képviselők szerint nem az. E betűs adalékok amik allergiát okoznak, rákkeltők, nitritek, pácok, az aszpartam rákkeltő, a festékanyagok. ezeket megtiltani kellene és nem adóztatni. Minden tele van génkezelt szójával, az állatok húsa antibiotikummal és hormonnal. Atz ivóvizben növényvédőszer, és hormon, a levegőbe3n gázok, az embert ez mind tönkreteszi, és nem csoda ha annyi rákos beteg van. Csak természetes alapanyagot lehessen használni, és a gyorspácokat, füstölési aromákat is meg kellene tiltani. az energiaitalban lévő adalékanyag halált is okozhat, a pepsi és coca coláról már ne is beszéljünk.Ezeket ki kellene tiltani és csak és kizárólag természetes alapanyagokból készült ételeket forgalmazni.Ja és minek guargumit alkalmazni mindenbe?