hirdetés
 • honagi
  2011-08-16 20:49
  Előzmény: cbr

  Nálunk a jog gumiból van és fényévekre van a hitelességtől és maximálisan személyfüggő. Menjen börtönbe, ő is olyan ember, mint bárki más, sőt, sokkal rosszabb.Ráadásul visszaeső!

 • cbr
  2011-08-12 07:13

  Ez az egész 2010. májusban történt. És még mindig nem szolgáltattak igazságot... http://www.168ora.hu/itthon/stohl-andras-balesete-frontalisa n-jott-fekezes-nelkul-55097.html "Meghallgatták, majd hazaengedték a rendőrök Stohl Andrást, akit egy hajnali, súlyos sérüléssel járó baleset után állítottak elő fóti otthonából. A balesetet szenvedett egyik kocsi utasa szerint Stohl részegen vezetett. Hesz Mirabella azt monda a HírTV-nek: a karambol után a színész-műsorvezető cigit kért tőlük, eszébe sem jutott segítséget nyújtani a sérülteknek. Az RTL Híradója úgy tudja, 2 ezreléknyi alkohol volt a vérében. Ez a toxikológus szerint nagyjából 3 deci pálinka elfogyasztását jelenti. Zacher Gábor szerint ilyenkor már jelentősen csökken a reakcióidő. – Tér-idő érzékelési zavarai vannak, nehezebben fogja fel a környezete ingereit, mozgása darabos - ilyen vasemberes jellegű mozgássá válik, itt akár teljesen széteshet egy ilyen embernek a mozgása, és teljesen megváltozik a koordinációs képessége is – mondta Zacher Gábor toxikológus. - Stohl András a tetőablakon mászott ki az autójából. Meg sem kérdezte tőlünk, hogy jól vagyunk-e, vagy segíthet-e valamiben. Szemmel láthatólag be volt rúgva, menni sem tudott. Telefonált az élettársának, vagy a barátnőjének, aki tíz percen belül érte jött. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a Stohl András részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy Stohl András megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a hírTV-nek a szemtanú...." 2 ezrelék! Plusz a kábítószer! Minden eü-s tudja, ez mit jelent. És minden lelkiismerettel rendelkező tudja, hogy mi a cserbenhagyás. Ha ilyen gerinctelennek nem kell börtönbe mennie ezért - AKÁR OKOZOTT MARADANDÓ károsádást, AKÁR NEM - akkor ma Mo-on súlyos válság van az igazságügyben IS.

 • cbr
  2011-08-12 06:46

  Ittasan, kábítószeresen vezetni, balesetet okozni, cserbenhagyással elmenekülni ÉS mindezt büntetlenül megúszni, remélem, NEM MAGYARORSZÁGON lehet. És nem egy gerinctelen, köpönyegváltó, pestinek. HA igen, akkor ma - Mo-on - nincs igazság.

 • drlajos
  2011-08-10 21:08

  Ha valaki mülábbal mászik hegyet, attól még maradandó fogyatékossága van. És ezt sem a kapa okozta. Szinézkedni csak közönség előtt lehet. Ha erre van igény ?