hirdetés
 • bolhabetu
  2011-12-03 23:57
  Előzmény: nera0404

  nem tudom itt mi lesz a vege a dolognak de en ezt tartom felhaboritonak http://giulio.freeblog.hu/ Golub Iván kiemelte, a digitális kórlapok azon kiegészítő, kézzel írott részei tűntek el, amelyeken például az szerepel, hogy ki, kinek az utasítására, milyen dózisban, milyen készítményt alkalmazott. A kórházban november 19-én mintegy tíz órán keresztül tartottak házkutatást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai ismeretlen tettes ellen több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt. Mint kiemelte, ekkor szembesültek azzal, hogy az említett dokumentációk hiányosak,... Márkus Attila cikke április 11-én jelent meg. Golub Iván, hozzáfűzte: már a cikk nyomán azonnali belső vizsgálatot rendelt el az intézményben, de mindent rendben talált."

 • bolhabetu
  2011-12-03 23:54

  Uzsoki-ügy: sértett orvos indított lavinát? ez egyre erdeksebb lesz.Mi volt a serelme hogy nem kapta meg a tuloraert jaro ot megilleto jarandosagat amit csak per utjan tudott megszerezni? http://giulio.freeblog.hu/

 • lendvaia
  2011-11-29 12:59

  A cikkben a következő mondat szerepel: " néhány napon belül meghaltak ". Amennyiben túladagolás történik, a légzésdepressio nem néhány nap alatt alakul ki!!! Másrészt daganatos betegségben, amennyiben hosszú idő óta kap kábító fájdalomcsillapítót a beteg, a kellő fájdalomcsillapításhoz egyre nagyobb adagok szükségesek a hozzászokás miatt. A szükséges dózis minden betegnél más és más. Nem lehet fix dózist meghatározni, főleg ilyen nagy fájdalmakkal élő betegcsoportban.

 • nera0404
  2011-11-26 23:13

  Felháborító ez a rágalmazás.Valószínűleg aki ezt kitalálta,nincs tisztában azzal,hogy a kábító fájdalom csillapítókat hogyan kell kezelni.Megkérdezhette volna olyantól aki tudja.Az előírt adagot nem csak a kórlapon kell feltüntetni,hanem az ápolási lapon is.