hirdetés
 • lótetű
  2012-04-26 21:49
  Előzmény: Szilvási István

  Nem hiszem. Az arrogáns hozzászólók egyike-másika kimondottan orvosgyűlölő, állandóan a hálapénz, ill. degeszre tömött zsebek kérdését feszegeti. Előfordult, hogy "kibújt a szög a zsákból", leírta, hogy hozzátartozóját milyen tragikus körülmények között, általa orvosi hibának véleményezett okból veszítette el. Ezeket a hozzászólásokat kár elolvasni, vagy, ha mégis, akkor azzal, hogy "bolond likból bolond szél fúj". A stílus pedig fémjelzi az illető fórumozót.

 • Szilvási István
  2012-04-24 23:23

  Az az érzésem, hogy a valaki-valakik néhány orvosi diplomával rendelkező orvost felbérelhetett arra, hogy verjék szét a Webdoki-t. Hosszú évek óta vagyok rendszeres olvasója és hozzászólója a Webdoki-nak, de ami az utóbbi időben ott zajlik, az normális ember számára elviselhetetlen. Köpködnek, fröcsögnek. Szerintem a hozzászólók mintegy harmada-fele vagy be van lőve, vagy totálisan leitta magát és azután szólt hozzá. Ez a megállapításom NEM a Webdoki olvasó táborára, hanem a hozzászólók kb. harmadára vonatkozik! Sajnos, ők azok, akik kitartóan fáradoznak azon, hogy az egykor rangos portált tönkretegyék. Kár. Orvoshoz méltatlan, zsigeri indulatok-vezérelte, a józan kultúrált vélemény-nyilvánítást nélkülöző hangnem uralkodott el az egyébként évek óta sokak által látogatott portálon. Ez szerintem a Webdoki-t eljelentékteleníteni akaró konkurrens portálok aktivitásának lehet a jele? Csak kéredezem!

 • lótetű
  2012-03-27 21:34
  Előzmény: Zellerke

  Én már nem szoktam írni -egyrészt az Ön által említett okok miatt,másrészt egyes alpári , fröcsögő, ellenségeskedő, notóriusan visszatérő hozzászólók miatt. Vannak, akiknek a véleményét mindíg és szívesen elolvasom, mert van "veleje" (pl. nagymajor), de ez szerintem önmagában kevés. A cikkeket máshol is el lehet olvasni, a fórum meg gyenge.

 • Zellerke
  2012-03-27 16:22

  Már ugyértem, szólózni, az alig kiférő cimek alatt, melyeket a kutya sem olvas el, véleményt elmondani, és várni, valaki hozzászóljon, mert ugye mégsem magamnak irok. néhányszor már tévedtem erre, főleg amikor a webdoki erősen behalt, és mindig ebbe a problémába ütköztem, a cikkek után nem lehet hozzászólni, vagy rossszul látom? ezért a milliónyi cim , mert mindenki kreál egyet, hiszen honnan tudná, a témában melyik fantázianevü párbetüs cim alatt vannak a vélemények, melyek akár segitséhet is jelethetnének bizonyos általános problémák megbeszélésében és megoldásában....