hirdetés
 • NEIRDA
  2012-10-06 15:09

  http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/HUNGARY-BUDAPEST-Dan ubius-Hotel-Gell%C3%A9rt-07-10-2012

 • Szoror
  2012-05-02 15:30
  Előzmény: nagymajor

  Ma az emberek legtöbbje magányos ,szó sincs arról ,hogy családja volna,egyedül él! Milyen családba menjen haza ? A szülei meghaltak a gyereke külföldön él , a párja már régen lelépet egy másikkal ,aztán a sokadik után az utcán alkoholista. A családokat pedig kilakoltatják az utcára. Vidéken települések vannak egyetlen munkahely nélkül egy csokorban ,az egyetlen lehetőség a 48 ezer forintos havi munkabér a kőkemény fizikai munkáért a közmunkaprogramba ,annak aki valami csoda ,vagy sógor,koma ,jó barát alapon bekerül. Az országban minden második gyerek éhezik. Maga hol él amikor a betegek haza küldéséről beszél?

 • nagymajor
  2012-05-01 17:10
  Előzmény: Szoror

  Nem hiszem, hogy a XXI-ik sz.-ban és Európa közepén, azon kellene siránkoznunk, hogy hova küldjük "haza" a beteget! Az államnak nem feladata, hogy minden öreg és elesett embert intézetekben tartson és ott lássa el, hanem az a feladata, hogy ösztönözze a családokat, hogy saját maguk gondoskodjanak az öregekről, betegekről, stb. Ezért vannak különben a kböző "civil szervezetek" is és ezért van már évezredek óta az egyház!

 • Szoror
  2012-04-27 15:18
  Előzmény: Szilvási István

  egyre kevesebb embernek lesz ismerős ez a szó,hogy "haza". Hova haza ,hát pont ez a gond?

 • Szilvási István
  2012-04-24 23:50

  Sine ira et studio. A betegellátás-egészségügy kormányzati súlyát növelni kellene. Ehhez önálló tárcára lenne szükség. Réthely ide, Balog oda. A magyar betegellátás egyik kolonca a szociális ellátás terhe. Kórházban, aktív ágyakon fekszenek a nénikék, szegények, akik így legalább enni kapnak. A hozzátartozó meg nem viszi - sokszor nem is tudja - haza.