hirdetés
 • nagymajor
  2012-07-10 18:42
  Előzmény: kojudi

  Mivel a szociális ellátórendszerünk már rég fenntarthatatlan, óhatatlanul fel kell emelni a nyugdíjkorhatárt...- ez persze nem mond ellent annak a követelménynek, hogy akik, akik szakmailag már alkalmatlanok munkavégzésre (lásd Cs.orvosok) azokat ki kell szelektálni a rendszerből. Koncentrálni kell a háziorvoslásban is a humán erőforrásokat, kis háziorvosi központokat létrehozva, amelyekhez sokkal több beteg és helység tartozik majd, mint eddig bármikor. ez az egyetlen járható út a XXI-ik században egy nem túl gazdag országban.

 • bolhabetu
  2012-07-06 22:48
  Előzmény: nagymajor

  Ne rohogtessetek mar egyik masik haziorvos mar 10 evvel ezelott is hulye volt es szakmailag zokni. Csak nem ezekert sirunk. Van kozottuk 70 fele jaro aki ott tart ahol megszerezte a diplomajat es foorvost is csak a kora miatt csinaltak belole .

 • bolhabetu
  2012-07-06 22:45
  Előzmény: kojudi

  Kihúzták a 62 év feletti kórházigazgatókat a győztesek listájáról Tizenegy intézmény vezetői állását harminc napon belül újra megpályáztatják. Nem nem likvidalanak csaka 62 evesek mar ne jelentkezzenek kothazigazgatonak. Adjak at a helyet a fiataloknak es ne kapaszkodjanak az asztalaikba. Egyik masikuknak mar 10-15 eve sem kelltt volna ott lenni. Nyugdijaskent meg gyakorolhatjak szakorvosi munkajukat beosztottkent .

 • nagymajor
  2012-07-05 20:54
  Előzmény: kojudi

  Az egyetlen , valóban fontos és megdönthetetlen szempont az egészségügyben -is- a gazdaságosság és ez alól nincs kivétel, se m nálunk, sem máshol. Meddig akarunk még az ujjunk mögé elbújni, vagy a mi lakosságunk, még szellemileg annyira éretlen, hogy nem merjük és tudjuk elmondani neki az igazságot?! Csak a választás... a megválaszthatóság- számít?!

 • kojudi
  2012-07-05 16:43

  A nyugdíj korhatárt 65 évre emelik fel. Minden 62 évet betöltöttet likvidálnak.??Okos értelmes embereket, kórházigazgatókat küldenek el. KIiek jó ez? mert hogy az egészéségügynek és a betegellátásnak nem ,az hót biztos. A háziorbosi is elérik a 62 évet lassan, ki látja el a betegeket? senki!!!!!Vagy ez nem is szempont??