hirdetés
 • NEIRDA
  2012-10-06 15:10

  http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/HUNGARY-BUDAPEST-Dan ubius-Hotel-Gell%C3%A9rt-07-10-2012

 • honagi
  2012-09-27 16:24
  Előzmény: nagymajor

  igen, egyetértek, még ha tudja is mit kell tennie, nem meri, mert feljelentik.ez is szörnyű, így gyógyítani, mindig fenyegetve lenni valóban, új generációja az ügyvédeknek ebből él meg és nagyon sok beteg is szívesen megpróbál pénzt szerezni ilyen módon.nagyon beteg világban élünk.

 • nagymajor
  2012-09-24 18:53
  Előzmény: honagi

  ha meg is lenne a tudása, de fél, mert az utóbbi évtizedek ezt táplálták bele...- ill. bocs az utolsó évtizedek eü.vezetése ezt táplálta bele, meg a mindenütt ott settenkedő ingyenélő ügyvédek, akik csak a szakmai hibákra (feltételezett) várnak. Az már más kérdés, hogy a mai társadalmi-szociális feltételek mit is engednek-engednének meg az otthoni- a családorvosi és a járóbeteg szakellátásban. Ki is fizeti a révészt?!- hát, ha az állam valóban csökkenteni akarja a felesleges eü. kiadásokat, akkor ilyen irányban kellene gondolkodni, azaz: jól megfizetni az alapellátást, a szakdolgozókat és akkor lehetne tőlük követelni is: modern és mindenre kiterjedő alapellátást.

 • Szoror
  2012-09-21 17:18
  Előzmény: honagi

  Hát az egyetemen nem tanították meg mindenkinek ezeket? Mindig szörnyülködöm azon ,hogy beteg egy napot utazik ,varrat kiszedésért,kötözésért.

 • honagi
  2012-09-20 20:37

  az alapellátás erősítése..ez lenne a legfontosabb.így tehermentesíteni lehetne a kórházakat és spórolni.De nem tudom, hogy ha már lassan MINDENKI lehet háziorvos, akkor hogy is van ez?vajon egy szemész vagy egy pszichiáter felismer acut hasi kórképet, infarctust, sorolhatnám.tud-e kezelni ügyeletben hypertóniát, magas vércukrot,esetleg szülést levezetni otthon, mert nincs idő megvárni a mentőt??régen a családorvos még fogat is húzott,mert sebet varrt,kapcsozott össze,most meg azonnal jöjjön a mentő és banális dolgokkal kórházba megy a beteg, mert mindenki fél, és azért fél, mert sajnos, gyakran nincs meg a megfelelő tudása ahhoz, amit végez.