• Ónodi-Szűcs
  • Márciustól ismét 130 ezerrel nő a praxispénz

   Márciustól ismét 130 ezerrel nő a praxispénz

  • Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

   Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

  • 2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

   2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

 • EBP
  • Teljesen megújul az Országos Reumatológiai Intézet

   Teljesen megújul az Országos Reumatológiai Intézet

  • Villamossal is mehetünk majd az új kórházhoz

   Villamossal is mehetünk majd az új kórházhoz

  • Letették a gyerekkórház új szárnyának alapkövét

   Letették a gyerekkórház új szárnyának alapkövét

 • EESZT
  • EESZT: Indul a lakossági tájékoztatás

   EESZT: Indul a lakossági tájékoztatás

  • EESZT: fennakadás nincs, hibajavítás van

   EESZT: fennakadás nincs, hibajavítás van

  • 100 napja működik már az EESZT

   100 napja működik már az EESZT

Új légi betegszállító cég Magyarországon

Hírek 2015.10.21 11:30 Forrás: Weborvos
Új légi betegszállító cég Magyarországon

A szolgáltatás a menedzsment több évtizedes, légi betegszállítási tapasztalatán alapul.

Több éves előkészület után, néhány hete egy új, merevszárnyú repülőgépes légimentő szolgáltatás érhető el Magyarországon. A TrustAir Aviation Kft. egyedülálló magyar cégként, a legmagasabb színvonalon biztosít légi betegszállítási szolgáltatást. Magyarország földrajzi elhelyezkedése kiváló, így a cég a teljes közép-kelet európai régiót képes tevékenységével és szolgáltatásával lefedni. Professzionális üzleti partnerével együttműködve pedig az egészségügyi szolgáltatása az egész világra kiterjed. - hangzott el a mai bemutatkozó tájékoztatón.

“A TrustAir Aviation Kft. –nél elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legszigorúbb biztonsági és minőségügyi előírások betartása mellett nyújtsunk professzionális, magas szakmai színvonalú és megbízható légi betegszállítási szolgáltatást. Legyen szó akár a beteg speciális merevszárnyú mentőrepülőgéppel történő repatriációjáról, járatgépes orvosi kíséretről vagy helikopteres primer légimentésről, orvos csapatunk a betegszállítás minden területén tapasztalatot szerzett." – jegyezte meg Dr. Túri Péter, a cég egyik tulajdonosa és egyben ügyvezetője.

A TrustAir Aviation Kft. magyarországi légi bázisa Péren (@LHPR) van és a szolgáltatást kezdetben turboprop (dupla hordágyas, széles cargo ajtóval is rendelkező Piper Cheyenne IIIA) repülőgépekkel végzi. A cég jelentős piaci rést lát a régióban, ahol költséghatékony, ugyanakkor rendkívül professzionális szolgáltatásra van szükség.

A szolgáltatás a menedzsment több évtizedes, légi betegszállítási tapasztalatán alapul. A cég orvosai Európa egyik legtapasztaltabb szakmai csapatát alkotják. Az elmúlt évtizedben több ezer feladatot teljesítettek a primer légimentésben és több százat szekunder mentési feladatokban. Legyen szó akár felnőtt – és gyermekgyógyászati feladatról, vagy intenzív betegellátásról, a külföldön egészségügyi ellátásra szoruló, magyar állampolgárok immár a hazaszállítás során is számíthatnak a magas színvonalú orvosi segítségre. A rászorulók a szolgáltatást az utasbiztosításuk keretén belül vehetik igénybe.

Még több információ a háttérről, a menedzsmentről és a szolgáltatásról a www.trustair.hu weboldalon.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink