• influenza
    • Egyre kevesebb az influenzás beteg

      Egyre kevesebb az influenzás beteg

    • Influenza még van, de járvány már nincs

      Influenza még van, de járvány már nincs

    • Újabb kórházakban sincs már látogatási tilalom

      Újabb kórházakban sincs már látogatási tilalom

  • Zombor-csomag
    • Késik a döntés az egészségügy átalakításáról

      Késik a döntés az egészségügy átalakításáról

    • Közlemény az új működési rendről

      Közlemény az új működési rendről

    • A kormány elé kerül végre az adósságrendezés

      A kormány elé kerül végre az adósságrendezés

  • ebola
    • Háromnapos zárlat az ebola miatt

      Háromnapos zárlat az ebola miatt

    • A gyerekekre veszélyesebb az ebola

      A gyerekekre veszélyesebb az ebola

    • Augusztusra vége lehet az ebolajárványnak

      Augusztusra vége lehet az ebolajárványnak

idegbecsípődés

Orvos válaszol 2005.09.01 01:00 Szerző: Dr. Alföldy Ferenc

Már nagyon sok hasznos választ kaptam ezen az oldalon különböző orvosoktól és nagyon szépen köszönöm! Mégis kétségbe vagyok esve.Sokszor leírtam már ezt hogy mindenféle vizsgálatokon estem át az év elején: szívultrahang, vér, tüdő, pajzsmirígy, vizelet, nőgyógyász, szem stb. végül neuropszihiáter. Csak azt állapították meg, hogy pánikbeteg vagyok és szedem a bromazepam-ot. Az a baj, hogy csak akkor vagyok jól ha bennem van napi egy vagy fél 3mg-os ilyen gyógyszer. 8 hónapja nem tudok leszokni róla. Reggelente erős szívszorításokra ébredek. Mintha lebénulna a bal felem. Kétszer volt tachikardiám. Egyszer 140-et és egyszer 120-at vert. 8 hónap múlt el a két eset közt...

Egyet biztodsan nem ajánlhatok, azt hogy menjen csontkovácshoz. Az " idegbecsipődés" laikus kifejezés, rovosilag egészen másként szoktuk nevezni, ha ilyen van, de mások a tünetei is. A panaszai és a szívpanaszok között a kapcsolatot felfedezni könnyelműség. A pánikbetegség kezelése nem merül ki a gyógyszerszedésben. Azt pszichiáternek kell irányítani és a környezetnek is részt kell benne vennie. A természetgyógyász helyett pszichiáterhez kellene fordulnia.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink