• Ónodi-Szűcs
  • Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

   Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

  • 2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

   2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

  • Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

   Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

 • EBP
  • 2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

   2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

  • A jövő kórháza épül Dél-Budán

   A jövő kórháza épül Dél-Budán

  • 8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

   8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

 • EESZT
  • 100 napja működik már az EESZT

   100 napja működik már az EESZT

  • Nem elég rugalmas az e-recept

   Nem elég rugalmas az e-recept

  • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

   Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

Több száz európai egészségpolitikai szakértő jön

Regionális hírek 2018.01.30 12:43 Forrás: SE Egészségügyi Menedzserképző Központ
Több száz európai egészségpolitikai szakértő jön

A legjobb szakértőket hívják meg előadóként, így első kézből juthassanak hiteles és naprakész információkhoz a résztvevők.

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség (EHMA) az idén 34. alkalommal megrendezésre kerülő éves konferenciáját júniusban Budapesten szervezi meg a Semmelweis Egyetemmel közösen. A konferencia célja, hogy az egészségpolitikai fejlesztéseket és az európai egészségügyi szakterület
ökoszisztémáját más-más perspektívákból és különböző országok szemszögéből világítsák meg az előadók és azt a célt szolgálják a párhuzamosan zajló egyéb programok is.

A 2018. június 20-22-én tartandó konferencia házigazdája a Semmelweis Egyetem lesz. Igazán megtiszteltető ez a felkérés, hiszen 2006 után immár második alkalommal adhat otthont hazánk ennek a nemzetközi szinten is elismert konferenciának. A Semmelweis Egyetem számára különösen jelentős ez az év. Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulójáról történő méltó megemlékezés céljából a 2018-as esztendőt a kormány Semmelweis Ignác-emlékévvé nyilvánította az 1872/2017. (XI. 29.) Korm. határozatában. Arra törekszünk, hogy az emlékévet olyan programokkal tegyük gazdaggá, amelyekkel tiszteleghetünk az Egyetem névadójának nagysága előtt és tovább öregbíthetjük az Intézet hírnevét.

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség neve és konferenciája garanciát jelent a magas szakmai színvonalra. A két és fél napos esemény a legváltozatosabb programokat kínálja: 3 plenáris ülés, 12 párhuzamos szekcióülés mellett számos nívós program közül válogathatnak az érdeklődők. A szervezők alapelve, hogy a legjobb szakértőket hívják meg előadóként, így első kézből juthassanak hiteles és naprakész információkhoz a résztvevők.

Az esemény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy Európa élvonalbeli szakértői, valamint az egészségpolitika, az ipar és a tudományos élet meghatározó képviselői előtt mutatkozzanak be a
magyar egészségpolitikai és egészségügyi fejlesztések, azok eredményei. A konferencia weboldala a www.ehma2018.org oldalon érhető el.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink