• Ónodi-Szűcs
  • Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

   Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

  • Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

   Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

  • Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

   Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

 • EBP
  • Mitől lesz szuper a szuperkórház?

   Mitől lesz szuper a szuperkórház?

  • Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

   Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

  • EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

   EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

 • EESZT
  • Nem elég rugalmas az e-recept

   Nem elég rugalmas az e-recept

  • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

   Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

  • EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

   EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

A jótékonyság fókuszában: a traumatológia

Regionális hírek 2015.02.18 08:35 Forrás: Weborvos
A jótékonyság fókuszában: a traumatológia

A bál bevételével az intézmény Traumatológiai Osztályának eszközbeszerzését támogatták.

A szerelem és az egészség jegyében negyedik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a kórházzal karöltve az Albert Schweitzer Kórház Alapítvány. Az idei rendezvényt több mint 300 támogató tisztelte meg adományával, melyet az estélyen befolyt összeggel együtt a Traumatológiai Osztály eszközbeszerzéseire fordítanak - számolt be az eseményről az intézmény.

A színvonalas elegancia jegyében rendezett bált Hatvan szívében, a Grassalkovich Kastély Nagy Endre Rendezvénytermében tartották. Az est fővédnöke: Szabó Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője ünnepi beszédében kiemelte a hatvani egészségügyi intézmény térségben betöltött egyre növekvő, kiemelkedő és meghatározó szerepét. Kihangsúlyozta, hogy az intézmény erősödését mi sem bizonyítja jobban, mint az a négy milliárd forint összértéket is meghaladó beruházás, amely éppen folyamatban van.

Horváth Richárd polgármester, az est védnöke köszöntőjében háláját fejezte ki a kórház dolgozóinak, amiért kitartó munkájukkal folyamatosan segítik az intézmény fejlődését. Elvitathatatlannak nevezte a város és a kórház egymáshoz való erős kötődését.

Dr. Stankovics Éva, az intézmény főigazgatója hangsúlyozta, hogy az előző évek jótékonysági báljaihoz viszonyítva idén megduplázódott a résztvevők és a támogatók száma is, amely az összefogás erejének megnyilvánulását mutatja. Megerősítette, hogy már a bál szervezésének elején összegyűlt az az összeg, amelyből meg tudják valósítani a kitűzött célokat. Rövidesen megvásárolják azt a colibri fúrót, amely a különböző speciális traumatológiai csontműtétek során nélkülözhetetlen. Emellett már megvásároltak két kötözőkocsit, egy EKG készüléket és az öt darab ólomkötényt is.

Az esemény résztvevőit a népszerű 4 for dance táncegyüttes és Kovács András Péter humorista szórakoztatta.

Lestyán Balázs, a város alpolgármestere, az Albert Schweitzer Alapítvány kuratóriumának elnöke hangsúlyozta azt a fontos prioritást, hogy az egyre jobban fejlődő egészségügyi intézmény eszközparkját a lehető legmagasabb minőségi szintre fejlesszék.

A bál teljes szervezése, valamennyi dekorációja és ünnepi menüje a kórház munkatársainak keze munkáját dicsérik. A főigazgató szerint ez a mindennapokban is jelen lévő páratlan összefogás és a csapatmunka jól mutatja a kórház erejét, előrevetíti biztató jövőjét.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink